Ronaldo is er klaar mee: Mensen praten tegen me alsof ik een crimineel ben

Ronaldo is er klaar mee: "Mensen praten tegen me alsof ik een crimineel ben"

22-05-2017 09:03
29

Cristiano Ronaldo is klaar met de kritiek op zijn persoonlijkheid. De sterspeler werd zondag kampioen met Real Madrid, maar kreeg ook dit seizoen weer een hoop naar zijn hoofd geslingerd.

"Mensen praten tegen me alsof ik een crimineel ben. Ze weten helemaal niks", zegt Ronaldo in gesprek met Marca. "Ik ben geen heilige, maar ook geen duivel." De Portugese aanvaller weigert de televisie aan te zetten, uit angst voor haatreacties. "Ik zou geen leven hebben als ik zou horen wat ze allemaal zeggen."

"Ze halen telkens door elkaar wie ik óp en buiten het veld ben", vervolgt Ronaldo, die zondag nog een heldenrol had bij Real. De aanvalsleider van de landskampioen schoot na honderd seconden de 0-1 binnen, wat uiteindelijk het startschot bleek voor een 0-2 overwinning op Málaga, en dus het kampioenschap.

Real kan dit seizoen de dubbel pakken, want de Champions League-finale tegen Juventus staat nog op het programma. "We weten dat de finale erg lastig wordt. Voor nu willen we gewoon genieten van onze eerste titel sinds vijf jaar", aldus Ronaldo.

Lees meer: Real kroont zich tot kampioen van Spanje ondanks knotsgek Barça-duel