Zakenman in gouden Lamborghini belooft NAC 110.000 euro: Ik ben verliefd

Zakenman in gouden Lamborghini belooft NAC 110.000 euro: "Ik ben verliefd"

22-05-2017 15:11
24

In het beslissende tweeluik tussen NAC en NEC in de nacompetitiefinale staat niet alleen promotie op het spel voor de Bredase club. De spelers en technische staf krijgen bij promotie in totaal 110.000 euro van multimiljonair Salar Azimi.

De Zeeuwse multimiljonair arriveerde maandag in zijn gouden Lamborghini bij het trainingscomplex van NAC. Na de ochtendtraining lichtte hij zijn steun persoonlijk toe tegenover de spelersgroep. Omroep Brabant stelt dat er 'verbaasd en verheugd' werd gereageerd op de lucratieve belofte van Azimi.

"Alles is Eredivisie-waardig bij NAC. Het stadion, de spelers en het management. Ik dacht dat dit wel een goede zet was, een stimulans en een laatste duwtje in de rug op weg naar de Eredivisie", aldus de zakenman tegen het regionale medium. Alleen als NAC wint van NEC, komt het geld van Azimi vrij.

Maar ook als NAC niet promoveert, houdt Azimi waarschijnlijk een vinger aan de pols bij de Jupiler League-club. "Ik ben verliefd geworden op deze club. Ik ga mijn best doen en alles op alles zetten om de club zo ver mogelijk te krijgen", zegt hij. "Ik ga ze ondersteunen waar nodig."