Jones blij met 'perfect' Feyenoord: 'Kijk ernaar uit om op dat podium te spelen'

Jones blij met 'perfect' Feyenoord: 'Kijk ernaar uit om op dat podium te spelen'

22-05-2017 17:18
12

Brad Jones is zeer te spreken over zijn contractverlenging bij Feyenoord. De 35-jarige Australiër ligt nu tot medio 2019 vast en gaat daardoor de Champions League in met de Rotterdammers.

"Het was voor mij geen moeilijke keuze", laat Jones weten op de clubsite. "Hoe alles hier dit seizoen is gegaan, met natuurlijk het kampioenschap als hoogtepunt, dat had niet beter gekund. Feyenoord voelt perfect voor mij."

De doelman voelt zich bovendien gelukkig in Nederland. "Een jaar geleden was deze stap best een uitdaging voor ons. Maar het heeft allemaal fantastisch uitgepakt. We zijn erg happy hier." Daar dragen ook de sportieve successen vanzelfsprekend aan bij. Met Feyenoord pakte Jones de eerste landstitel sinds 1999. "We stonden vanaf de eerste dag bovenaan en verdienden het echt om kampioen te worden."

Dankzij het behalen van de titel komt Jones komend seizoen met Feyenoord uit in de Champions League. "Op dit moment geniet ik nog vooral na van dit seizoen en ga ik eerst nog lekker op vakantie, maar natuurlijk kijk ik er naar uit om op zo'n hoog podium actief te zijn. De grote wedstrijden tegen de sterkste tegenstanders, daar ben je prof voor geworden. Een mooi vooruitzicht."