Megabonus lonkt voor NAC: 'Verdelen onder selectie, staf en misschien fans'

Megabonus lonkt voor NAC: 'Verdelen onder selectie, staf en misschien fans'

22-05-2017 19:43
17

Ook de supporters van NAC kunnen profiteren van een grote bonus bij promotie naar de Eredivisie. Aanvoeder Robbie Haemhouts wil de bonus eerlijk verdelen over de club en haar aanhang. 

Eerder op de dag beloofde de steenrijke zakenman Salar Azimi een bonus van 110.000 euro aan de selectie van NAC wanneer het promoveert. Haemhouts is verrast, maar vindt het geld geen extra stimulans. "Ik denk dat wij al tot het bot gemotiveerd zijn om te promoveren. Dat is voor ons als spelers het meest waardevolle. Ik denk dat dat het doel moet zijn en dat we ons nu op de wedstrijden moeten focussen", zegt de aanvoerder tegen Omroep Brabant

Mocht NAC over twee wedstrijden genomen winnen van NEC, dan promoveert het naar de Eredivisie. Wat er in dat geval gebeurt met de 110.000 euro? "Dat gaan we nog bespreken", aldus Haemhouts. "Ik ga er vanuit dat we het verdelen onder spelers, staf, kantoorpersoneel en misschien kunnen we wel wat voor de supporters betekenen. Als je ziet hoe zij ons steunen, is het misschien goed dat wij hen ook steunen."