'Enorme chaos bij Roda: club wil Anelka naar voren schuiven en denkt aan Stevens'

'Enorme chaos bij Roda: club wil Anelka naar voren schuiven en denkt aan Stevens'

23-05-2017 07:38
42

Bij de leiding van Roda JC leeft het idee om Nicolas Anelka toe te voegen aan de technische staf. Ook Huub Stevens wordt genoemd in Kerkrade. Trainer Yannis Anastasiou staat onder grote druk. De chemie tussen de Griek en een aantal spelers zou totaal zijn verdwenen.

De berichten van een ontslag werden maandag niet bevestigd. Een deel van de spelersgroep is naar verluidt klaar met Anastasiou's manier van werken. De Limburger probeerde directeur Wim Collard te bereiken, maar kreeg hem niet te pakken.

Wedden

Meer odds

Diezelfde krant weet te melden dat Roda het idee heeft om Anelka naar voren te schuiven in de technische staf. Zij hopen dat de voormalige Franse ster de spelers kan motiveren. Anelka zat maandag in het Parkstad Limburg Stadion voor overleg.

De naam van Stevens valt ook bij Roda. Hij heeft laten weten 'nog niet benaderd' te zijn. Stevens vernam wel signalen dat een geleding binnen Roda graag per direct met hem in zee gaat. De nood in Kerkrade is namelijk hoog. Roda speelt deze week het tweeluik met rivaal MVV. Inzet in de finale van de play-offs is handhaving in de Eredivisie.

Lees ook: 'Onrust neemt toe bij Roda: spelersgroep eist vertrek Anastasiou, ontslag dreigt'