Dit was de ochtend: Stevens moet Roda redden, 'Vermeer en Jones gaan strijd aan'

Dit was de ochtend: Stevens moet Roda redden, 'Vermeer en Jones gaan strijd aan'

23-05-2017 12:00
1

In de rubriek 'Dit was de ochtend' vat VoetbalPrimeur elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot de middag samen. Je ziet zo snel welke verhalen er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

Roda JC ontslaat Anastasiou
Yannis Anastasiou is geen trainer meer van Roda JC. De leiding van de Limburgers heeft de Griek enkele dagen voor de finale van de play-offs geslachtofferd. Huub Stevens is toegevoegd aan de technische staf van de club.

Verslagenheid na aanslag in Manchester
De Engelse voetbalwereld heeft geschokt gereageerd op de explosie in een concertzaal in Manchester, waarbij maandagavond minstens negentien doden en ruim vijftig gewonden vielen. Op Twitter regende het steunbetuigingen.

Jones weigert oproep voor interlands
Brad Jones heeft een oproep van de Australische nationale ploeg naast zich neergelegd. De Feyenoord-doelman laat de interlands met Australië bewust passeren omdat hij niet zeker is van een basisplaats. (Fairfax Media)

'Vermeer en Jones moeten strijd aangaan'
Brad Jones krijgt niet de garantie dat hij eerste keeper wordt bij Feyenoord, ondanks dat hij maandag zijn contract in Rotterdam heeft verlengd. Concurrent Kenneth Vermeer blijft namelijk ook bij de stadionclub. "We hebben nu twee heel ervaren keepers onder contract staan, die de strijd met elkaar moeten aangaan", aldus technisch directeur Martin van Geel. (Algemeen Dagblad)