Hiariej heeft nieuwe club te pakken: tweejarig contract ligt klaar

Hiariej heeft nieuwe club te pakken: tweejarig contract ligt klaar

Gepubliceerd: dinsdag 23 mei 2017 om 12:04di 23-05-2017 om 12:04

Tom Hiariej heeft zijn gewenste transfer naar het buitenland te pakken. De middenvelder van FC Groningen verkast naar het Australische Central Coast Mariners. Daar ligt een tweejarig contract op hem te wachten.

Dat meldt makelaarsbureau Soccer Vision. Central Coast Mariners was in een eerder stadium ook al in de markt voor Hiariej, maar Groningen gaf toen geen groen licht voor een transfer. Het was al bekend dat Groningen en Hiariej na een dienstverband van tien jaar uit elkaar gaan. De club deed de middenvelder nog een aanbieding, maar de speler besloot deze naast zich neer te leggen.

Hiariej zette zijn zinnen op een transfer naar het buitenland, die hij nu heeft gekregen. Hij wilde graag naar de Amerikaanse of Australische competitie. In Groningen kwam Hiariej tot 197 optredens, waarin hij vier doelpunten maakte en negen assistst afleverde.

Update 12.03: Groningen heeft de transfer van Hieraj naar Central Coast Mariners bevestigd. 'Momenteel nog in Oude Pekela, maar binnenkort in Australië bij CCMariners', schrijft de club op het officiële Twitterkanaal.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws