Roda JC benadert oude bekende: Kunt nooit iets helemaal uitsluiten

Roda JC benadert oude bekende: "Kunt nooit iets helemaal uitsluiten"

23-05-2017 13:52
9

Harm van Veldhoven is benaderd door Roda JC om technisch manager te worden. Dat laat de technisch directeur van FC Eindhoven weten op de dag dat Yannis Anastasiou ontslagen is als trainer van de Kerkradenaren.

Van Veldhoven heeft een contract voor onbepaalde tijd in Eindhoven, maar kan dus terugkeren naar Roda JC, waar hij eerder hoofdtrainer was. "Op dit moment is er nog veel onduidelijkheid", zegt Van Veldhoven, die al informeel sprak met Roda JC, tegen het Eindhovens Dagblad. "Er gebeurt nu genoeg in Kerkrade en het is de vraag hoe alles er straks voor staat na de playoffs."

Wedden

Meer odds

Roda JC strijdt tegen MVV voor zijn laatste kans om lijfsbehoud in de Eredivisie. Dat doet de club dus zonder Anastasiou. Huub Stevens is aan de staf toegevoegd, maar zal niet op de bank plaatsnemen. Van Veldhoven wil alle ontwikkelingen even afwachten. "Daarbij: ik ben me als 'td' volop aan het ontwikkelen bij FC Eindhoven. Dat is ook echt het enige waar ik nu mee bezig ben. De selectie en de nieuwe hoofdtrainer", aldus Van Veldhoven, die goede herinneringen bewaart aan Roda JC. "Kijk, ik heb er vier fantastische jaren gehad, dus je kunt nooit iets helemaal uitsluiten."