Transfervrij: deze spelers zijn deze zomer op te pikken bij Vitesse

Transfervrij: deze spelers zijn deze zomer op te pikken bij Vitesse

Gepubliceerd: dinsdag 23 mei 2017 om 15:18di 23-05-2017 om 15:18

Het seizoen zit erop en alle clubs hebben te maken met aflopende contracten. VoetbalPrimeur presenteert een overzicht van alle spelers die een aflopende verbintenis hebben. Vandaag de beurt aan de selectie van nummer vijf Vitesse. Hieronder vind je de transfervrije spelers van de bekerwinnaar.

Kelvin Leerdam
Voor Leerdam was de bekerfinale tegen AZ hoogstwaarschijnlijk zijn laatste wedstrijd voor Vitesse. De rechtsback, een van de grootverdieners in het Gelredome, is transfervrij en Vitesse lijkt niet van plan om hem binnenboord te houden.

Arshak Koryan
Drie Eredivisie-wedstrijden en twee korte invalbeurten in de KNVB beker: dat is de oogst van Koryan dit seizoen. De 21-jarige Rus keert vermoedelijk terug naar zijn vaderland.

Ewout Gouw
De 22-jarige middenvelder maakte dit seizoen na langdurig blessureleed zijn rentree bij Jong Vitesse. Voor een contractverlenging komt de onfortuinlijke Gouw echter niet in aanmerking.

Imad Najah
Ook Najah heeft in zijn loopbaan veel pech gehad met blessures. De controleur zat na vier seizoenen RKC zonder club en sloot in de winterstop bij Jong Vitesse aan. De Arnhemmers hebben oriënterende gesprekken gevoerd met Najah, maar van een akkoord is vooralsnog geen sprake.

Wouter Dronkers
De 24-jarige doelman keert Vitesse de terug toe vanwege een opmerkelijke reden. Dronkers steekt na de zomer namelijk de Atlantische Oceaan over om daar aan Harvard te studeren, alhoewel hij serieus overweegt om daar zijn voetbalcarrière voort te zetten.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws