Toornstra: Vrienden hebben voorkeur voor die club, dus ik sluit maar bij ze aan

Toornstra: "Vrienden hebben voorkeur voor die club, dus ik sluit maar bij ze aan"

23-05-2017 16:31
27

Jens Toornstra gaat woensdag met vrienden naar de finale tussen Ajax en Manchester United kijken. De kampioen van Feyenoord hoopt op een Nederlandse overwinning in de Europa League.

"Voor het aanzien van het Nederlandse voetbal is dat alleen maar goed", zegt Toornsta in gesprek met FOX Sports. "Morgen komen er vrienden bij mij kijken. Mijn vrienden hebben een voorkeur voor die club, dus ik sluit maar gewoon bij ze aan. Het is heel knap wat ze gepresteerd hebben en het zou mooi voor Ajax zijn als ze daar de kers op de taart kunnen zetten."

Toornstra is naar eigen zeggen 'langzaam van de roze wolk afgestapt' na het winnen van de landstitel met Feyenoord. "Ik ben inmiddels wel uitgefeest, ik heb een paar dagen goed feestgevierd en nu is het weer over tot de orde van de dag. Het mooiste was de wedstrijd zelf en de sfeer eromheen. Ik heb die eerste goal van Dirk (Kuyt, red.) ook nog een paar keer teruggekeken. Als je ziet wat er allemaal gebeurd, dat is heel mooi om terug te zien. Echt geweldig om daar bij te mogen zijn."