'Ik denk dat drie of vier spelers van Ajax bij Barcelona zouden kunnen spelen'

'Ik denk dat drie of vier spelers van Ajax bij Barcelona zouden kunnen spelen'

25-05-2017 14:07
17

Jasper Cillessen denk dat een aantal Ajax-spelers een rooskleurige toekomst voor zich heeft. De voormalig Ajacied en huidige doelman van FC Barcelona denk dat 'drie of vier Ajax-spelers' bij Barcelona zouden kunnen spelen.

"Er is enorm veel kwaliteit bij Ajax. Ik heb Kasper Dolberg ontmoet en ook Justin Kluivert. Het zijn geweldige spelers", zegt Cillessen tegen El Mundo Deportivo. "Voor hen is het nog te vroeg. Maar ik denk dat drie of vier spelers van Ajax hier zouden kunnen spelen."

Wedden

Meer odds

Cillessen vertelt zelf tevreden te zijn met zijn leven in Barcelona. Hij heeft zijn reserveplek achter eerste doelman André Ter Stegen geaccepteerd. "Ik ben het gewend van mijn tijd bij Ajax", zegt de goalie, die in Amsterdam enige tijd Kenneth Vermeer voor zich in de pikorde had.

Zaterdag staat Cillessen in de basis tijdens de finale van de Copa del Rey. Die beker móét gepakt worden, vindt de goalie. "Alleen de Copa del Rey winnen is eigenlijk al niet genoeg, met Messi, Suárez en Neymar in je team. Je moet vechten voor alle drie de titels, zoals ik dat bij Ajax heb geleerd."