FC Utrecht pakt door en wil Haller-vervangers snel presenteren: 'Veel vertrouwen'

FC Utrecht pakt door en wil Haller-vervangers snel presenteren: 'Veel vertrouwen'

30-05-2017 07:29
10

FC Utrecht hoopt Cyriel Dessers (NAC Breda, foto) en Sander van de Streek (SC Cambuur) op zeer korte termijn te presenteren. De twee aanvallers moeten het vertrek van Sébastien Haller gaan opvangen. Captain Willem Janssen is blij dat zijn club snel in actie kan komen. 

"Ik heb er veel vertrouwen in dat we weer met een goede selectie het seizoen in kunnen gaan", zegt de verdediger in gesprek met De Telegraaf. "Het voordeel is dat we nu al weten dat Sébastien Haller vertrekt en dat de club daarvoor alweer een opvolger op het oog heeft. Vorig seizoen raakten we pas in de laatste week van de deadline een aantal spelers kwijt."

Haller werd eerder deze maand voor ruim vijf miljoen euro verkocht aan het Duitse Eintracht Frankfurt. Het Algemeen Dagblad meldde zondag dat Utrecht in verregaande onderhandeling is met NAC over Dessers, die met de formatie uit Breda naar de Eredivisie promoveerde. Met Cambuur verlopen de gesprekken iets moeizamer, maar Utrecht heeft er vertrouwen in dat Van de Streek uiteindelijk naar stadion Galgenwaard verkast. 

Op 13 juli komt FC Utrecht alweer in actie. Dan staat het heenduel in de tweede voorronde van de Europa League op het programma.