Alflen 'al weg' bij Heracles: 'Dat is ook gecommuniceerd. Afspraken gemaakt'

Alflen 'al weg' bij Heracles: 'Dat is ook gecommuniceerd. Afspraken gemaakt'

30-05-2017 08:47

Heracles Almelo wil deze zomer flink toeslaan op de transfermarkt, weet TC/Tubantia. De club is op zoek naar een nieuwe centrale verdediger, terwijl ook op het middenveld twee vacatures openstaan. Ondertussen blijft de situatie rondom assistent-trainer Robbie Alflen onzeker.

Bij de drie genoemde potentiële versterkingen, zal het echter niet blijven. Nico-Jan Hoogma, directeur bij Heracles, vreest dat de club spelers gaat verliezen. "Als dat gebeurt, spelen we er dan op in", zegt Hoogma, die de selectie het liefst op 2 juli compleet heeft. "Als de voorbereiding begint, alles klaar is, maar dat is een utopie. Er verandert steeds weer wat."

Alflen
Ondertussen gaat er ook het nodige veranderen in de technische staf van Heracles. Assistent-trainer Alflen wordt voortdurend in verband gebracht met een overstap naar NEC, maar door de chaos bij de Nijmegenaren is er nog altijd niets definitief. Volgens Hoogma rekent Heracles nog steeds op een vertrek. "Dat is ook gecommuniceerd. Wij vinden dat heel jammer, maar we hebben daar vooraf afspraken over gemaakt."

Lees ook: NEC staakt gesprekken met topkandidaat: 'Kans groter dat het niet zo ver komt'