Veel opties bij Vitesse-vertrek: Ja, er is al best veel voorbij gekomen

Veel opties bij Vitesse-vertrek: "Ja, er is al best veel voorbij gekomen"

30-05-2017 10:11
3

Het contract van Kelvin Leerdam bij Vitesse loopt over precies een maand af, maar het is nog altijd onduidelijk of de rechtsback in Arnhem mag blijven. De deur lijkt nog op een kier te staan.

Leerdam is momenteel herstellende van een knieblessure die hij in de bekerfinale tegen AZ opliep. Mocht hij bij Vitese blijven, dan lijken zijn speelkansen toe te nemen door het terugkeren van concurrent Kevin Diks naar Fiorentina. "Ik ga daar geen uitspraak over doen. Wel is het zo dat de trainer (Henk Fraser, red.) en ik een goed gesprek hebben gehad", zegt Leerdam tegen Omroep Gelderland. "Hij weet hoe ik denk over bepaalde dingen en omgekeerd is dat hetzelfde. We kunnen het persoonlijk goed vinden met elkaar. Maar ik treed niet in detail."

Wedden

Meer odds

Leerdam wordt gezien als een dure speler en derhalve is het nog onduidelijk of Vitesse met hem door wil. Mocht de clubleiding besluiten dat het contract niet verlengd wordt, dan heeft de back over belangstelling niet te klagen. "Ik ben er heel rustig onder en heb totaal nog niet nagedacht over die vraag. Ja, er is al best veel voorbij gekomen. Daarom maak ik me ook niet zo druk."