'Tottenham begint transferzomer met komst Turkse aanvaller en nieuwe Gareth Bale'

'Tottenham begint transferzomer met komst Turkse aanvaller en nieuwe Gareth Bale'

30-05-2017 10:58
12

Tottenham Hotspur is op talentenjacht. Volgens The Times heeft de Premier League-club al een akkoord bereikt met het Turkse Basaksehir over Cengiz Ünder, terwijl het ook favoriet is voor de handtekening van Ryan Sessegnon (Fulham).

Sessegnon is pas zeventien jaar en kan als linksback of linksbuiten uit de voeten. Hij wordt al langer gevolgd door alle grote clubs uit de Premier League en speelde dit seizoen al dertig wedstrijden in het Championship, waarin hij zeven keer scoorde en drie assists gaf. Sessegnon wordt ook wel 'de nieuwe Gareth Bale' genoemd en heeft nog niet zijn eerste profcontract bij Fulham getekend, omdat hij pas net zeventien jaar is geworden.

Wedden

Meer odds

Daarnaast heeft Tottenham volgens het Engelse medium een bod van omstreeks tien miljoen euro op Ünder geaccepteerd zien worden. De negentienjarige Turkse aanvaller is de revelatie van het verrassend presterende Basaksehir. Hij scoorde negen keer dit seizoen en gaf vijf assists. Bij Basaksehir heeft de aanvaller nog een contract tot medio 2021.