Dit was de ochtend: 'Bosz in beeld bij Dortmund, leegloop dreigt voor NEC'

Dit was de ochtend: 'Bosz in beeld bij Dortmund, leegloop dreigt voor NEC'

30-05-2017 12:00
3

In de rubriek 'Dit was de ochtend' vat VoetbalPrimeur elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot de middag samen. Je ziet zo snel welke verhalen er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

'Bosz in de belangstelling van Dortmund'
Nu Borussia Dortmund definitief afscheid lijkt te nemen van trainer Thomas Tuchel, is Peter Bosz in beeld bij BvB. De huidige Ajax-coach is echter niet de enige gegadigde voor een dienstverband in het Westfalenstadion. (Der Westen)

'Bundesliga-clubs volgen Traoré'
Ook Bertrand Traoré kan de stap naar de Bundesliga maken. Nummer twee RB Leipzig en nummer vier TSG Hoffenheim zouden zich al bij Chelsea hebben gemeld voor de aanvaller uit Burkina Faso. Hierdoor lijkt Ajax zo goed als kansloos om Traoré nog een seizoen te huren. (Voetbal International)

Janssen heeft 'geen idee' over toekomst
Vincent Janssen weet niet of hij ook volgend seizoen voor Tottenham Hotspur speelt. Een vertrek uit Noord-Londen behoort tot de mogelijkheden voor de 22-jarige spits. "Ik ga daar ook niet alleen over, meerdere partijen hebben een stem", aldus Janssen. (Algemeen Dagblad)

Zaakwaarnemer Ramselaar reageert op geruchten
Patrick Poldervaart, zaakwaarnemer van PSV-middenvelder Bart Ramselaar, verwacht niet dat zijn cliënt op korte termijn naar SS Lazio vertrekt. Ramselaar werd onlangs gelinkt aan de Romeinen, maar volgens Poldervaart is er nog geen contact geweest tussen beide partijen. (Lalaziosiamonoi)

'Enorme leegloop dreigt voor NEC'
Het gedegradeerde NEC lijkt met een fors afgeroomde selectie de Jupiler League in te gaan. Liefst zes belangrijke krachten, onder wie de zelf opgeleide talenten Jay-Roy Grot en Ferdi Kadioglu, dreigen hun heil buiten Nijmegen te zoeken. (De Gelderlander)