Update: Chelsea laat stand-in van Courtois naar competitiegenoot vertrekken

Update: Chelsea laat stand-in van Courtois naar competitiegenoot vertrekken

Gepubliceerd: dinsdag 30 mei 2017 om 18:10di 30-05-2017 om 18:10

Chelsea lijkt reservedoelman Asmir Begovic kwijt te raken aan Bournemouth. Verschillende Engelse media, waaronder Sky Sports, melden dat de Premier League-winnaar een bod van ruim elf miljoen euro op de 29-jarige Bosniër heeft geaccepteerd.

Begovic kwam twee seizoenen geleden van Stoke City naar Stamford Bridge om als stand-in van Thibaut Courtois te dienen. Na twee seizoenen bankzitten vindt de Bosnische doelman het echter genoeg geweest. Begovic moet nu bij Bournemouth de concurrentie aangaan met de Pool Artur Boruc.

The Cherries hebben echter nog meer spelers van Chelsea op de radar. Zo wil men volgens The Daily Mail Nathan Aké, die al een halfjaar op huurbasis voor Bournemouth speelde, terug naar Zuid-Engeland halen. Ook routinier John Terry en het twintigjarige talent Kasey Palmer staan in belangstelling van Bournemouth, dat het voorbije Premier League-seizoen afsloot met een keurige negende plaats.

Update 18.10 uur: Asmir Begovic verruilt Chelsea voor Bournemouth. Dat bevestigen The Blues dinsdagavond. De 29-jarige Bosniër vervulde de afgelopen twee seizoenen de rol van tweede keeper op Stamford Bridge achter Thibaut Courtois. Hij speelde in totaal 33 duels voor Chelsea, waarin hij tien keer de nul hield.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Moet Aké voor zijn eigen bestwil vertrekken bij Chelsea?

Ja
71%
Nee
29%
(2571 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws