Feyenoord liet nog niets horen over transfer: Ik mag niet liegen, want ik vast

Feyenoord liet nog niets horen over transfer: "Ik mag niet liegen, want ik vast"

31-05-2017 06:55
27

Sofyan Amrabat aast op een transfer naar Feyenoord, maar heeft nog niets van de Rotterdammers vernomen. Dat laat de middenvelder van FC Utrecht weten aan Voetbal International.

"Het is een schitterende club, de ideale stap. Daar draai ik niet omheen. Maar er is nog niets getekend. Ik heb zelfs nog met niemand van Feyenoord of een andere club gesproken", zegt Amrabat, die al weken in verband wordt gebracht met een transfer naar de landskampioen. "Feyenoord heeft zich nog niet gemeld. Niet bij de club en niet bij mij of mijn management. En ik mag niet liegen, want ik ben aan het vasten."

Zijn broer Nordin, speler van Watford en net als Sofyan deel uitmakend van de selectie van Marokko voor het duel met Oranje, ziet een transfer naar Feyenoord voor de Utrecht-middenvelder wel zitten. "Als Feyenoord zich meldt, moet je er alles aan doen om die kant op te gaan. Het is een prachtige club. Links en rechts wordt er weleens vanuit het buitenland geïnformeerd naar Sofyan. Maar hij woont nog bij mijn ouders, dus een eventuele stap naar Rotterdam is groot genoeg", aldus Nordin.