Gepromoveerd NAC laat vleugelaanvaller vertrekken: Topafsluiter

Gepromoveerd NAC laat vleugelaanvaller vertrekken: "Topafsluiter"

Gepubliceerd: woensdag 31 mei 2017 om 14:19wo 31-05-2017 om 14:19

Danny Verbeek gaat níet met NAC Breda de Eredivisie in. De vleugelaanvaller keert terug naar zijn oude club FC Den Bosch. Dat meldt NAC woensdagmiddag via de officiële kanalen. 

"Ik ben trots dat ik meer dan 100 wedstrijden voor deze club heb mogen spelen. Door blessures heb ik helaas niet alles eruit kunnen halen wat erin zat. Ik ben twee jaar geleden terug gekomen voor promotie en dat hebben we gehaald. Dat was echt een topafsluiter", aldus de 26-jarige vleugelspeler. 

"NAC is een uniek cluppie. Dit soort dingen maak je misschien in de top-drie van Nederland mee, maar dan houdt het op. Het is een mooie tijd geweest hier en ik had het niet beter kunnen afsluiten", vervolgt hij. 

NAC wilde graag meewerken aan de transfer van Verbeek. "Wij willen Danny natuurlijk bedanken voor zijn bijdrage en inzet de afgelopen seizoenen. Ik denk dat we hem inmiddels wel een echte NAC'er mogen noemen. De kans om terug te keren naar de club waar het voor hem allemaal begon, is een unieke", aldus technisch manager Hans Smulders. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws