FC Utrecht troeft clubs uit binnen- en buitenland af: 'Geen moment getwijfeld'

FC Utrecht troeft clubs uit binnen- en buitenland af: 'Geen moment getwijfeld'

01-06-2017 21:34
8

Diverse ploegen uit binnen-en buitenland waren geïnteresseerd in de diensten van Cyriel Dessers, maar de Belgische spits heeft bewust voor FC Utrecht gekozen. Dat vertelt Dessers zelf op het digitale thuis van zijn nieuwe werkgever.

Donderdag maakte Utrecht de komst van de goalgetter bekend. Dessers komt over van NAC Breda. Hij tekende in stadion Galgenwaard voor drie jaar. "Er waren veel ploegen uit binnen- en buitenland die interesse toonden, maar ik heb op geen enkel moment getwijfeld. FC Utrecht was mijn eerste keus en daar ben ik niet meer van af gestapt", aldus de aanvaller.

Trainer Erik ten Hag overtuigde hem. "Het is een prachtige club, met een fantastische ploeg. Ik weet dat ik onderdeel ga uitmaken van een heel goed en ambitieus team. Het is mooi dat ik de kans krijg om één van de spitsposities van de FC in te vullen."

"Buiten dat had ik veel goede dingen gehoord over de trainer. Kort na het gesprek dat ik met Ten Hag had, wist ik dat ik met hem wilde samenwerken. Alles bij FC Utrecht klopt."

Lees ook: FC Utrecht bevestigt komst van gewilde spits: "Neusje voor de goal"