'FC Utrecht heeft aangegeven hem een interessante speler te vinden'

'FC Utrecht heeft aangegeven hem een interessante speler te vinden'

02-06-2017 18:38
8

FC Volendam is momenteel niet bezig met de verkoop van Joey Veerman. De achttienjarige middenvelder staat volgens berichten in de belangstelling van FC Utrecht.

"Ik kan alleen zeggen dat FC Utrecht in een ver verleden heeft geïnformeerd naar Veerman", zegt technisch directeur van Volendam Misha Salden in gesprek met Tjerkstra Media. "Ze hebben aangegeven hem een interessante speler te vinden, maar ik ben niet met FC Utrecht in gesprek over de verkoop van Joey."

Salden weet dat het voor Volendam lastig wordt om Veerman te behouden, als Utrecht met een zak geld over de brug komt. "Zo lang er geen clubs zich concreet bij ons melden of langskomen met een goed gevulde portemonnee is er geen sprake van een transfer. Vergeet niet dat wij ook een partij zijn in een transfer van een speler. Natuurlijk weet iedereen dat een transfer binnen een dag beklonken kan worden, maar dat ene concrete belletje van wie dan ook is niet geweest."

Veerman heeft zich het afgelopen seizoen ontpopt tot revelatie van Volendam. De piepjonge middenvelder greep net naast de Talent van het Jaar-prijs in de Jupiler League. Die ging naar Ajacied Abdelhak Nouri.