VP Talent Award 2017: Twee Ajacieden bovenaan, Amrabat in achtervolging

VP Talent Award 2017: Twee Ajacieden bovenaan, Amrabat in achtervolging

03-06-2017 14:54
21

Kasper Dolberg staat aan de leiding in de stemming voor de VP Talent Award 2017. Met 31 procent van de stemmen is de Ajacied de favoriet om de verkiezing te winnen. Stemmen kan nog tot komende dinsdag 09.00 uur.

Dolberg is een van de tien genomineerden voor de VP Talent Award, de prijs voor het beste talent van de Eredivisie dit seizoen. Spelers die op 1 augustus 2016, vlak voor de start van het seizoen, onder de 20 jaar waren komen in aanmerking voor de award. Tot en met dinsdag 09.00 uur kunnen jullie als bezoekers je persoonlijke favoriet kiezen. De stem van de bezoekers telt zwaar mee: vijftig procent van de uitslag wordt namelijk door jullie bepaald. De andere vijftig procent komt van de redactie van VoetbalPrimeur.

Met nog een paar dagen te gaan tot het sluiten van de stemmen kan er nog van alles gebeuren. Matthijs de Ligt is de voornaamste concurrent van Dolberg met 21 procent van de stemmen. Sofyan Amrabat (FC Utrecht) staat derde in de tussenstand met 14 procent van de stemmen, twee procent meer dan Heracles Almelo-verdediger Justin Hoogma. Enes Ünal (6 procent, FC Twente) maakt de voorlopige top-vijf compleet.

Stemmen kan nog tot komende dinsdag 09.00 uur in onderstaande poll. Nog één keer de tien genomineerden: