PSV nam 'een aantal besluiten' in winterstop: Dat we dat niet meer moeten doen

PSV nam 'een aantal besluiten' in winterstop: "Dat we dat niet meer moeten doen"

04-06-2017 13:30
31

De technische staf en de selectie van PSV hebben in de winter 'heel veel gepraat' om het lek boven te krijgen. De toenmalig regerend landskampioen had een matige eerste competitiehelft erop zitten en er móést iets veranderen.

Dit vertelt Bart Ramselaar in gesprek met FOX Sports. "Iedereen mocht z'n woordje doen. Wat er beter kon, bijvoorbeeld de communicatie van de staf richting ons. Toen hebben we wat besluiten genomen", zegt de middenvelder. "Zoals: het tegen de scheids praten tijdens de wedstrijd. Dat we dat niet meer moeten doen en ons moeten focussen op het spel."

Wedden

Meer odds

Wat betreft het sportieve aspect zat er voor PSV maar één ding op: de kansen afmaken. Het grootste probleem van de Eindhovenaren, was het afronden, zegt Davy Pröpper. "Het missen van die kansen is in het team geslopen. Daardoor gingen we minder voetballen. We zijn niet doorgegaan met wat we moesten doen. Door het missen van de kansen en het uit het zicht raken van de prijzen, dooft het heilige vuur. Dat is dit seizoen gebleken", aldus de middenvelder. PSV eindigde het seizoen als nummer drie van Nederland.