Heerenveen 'serieus' bezig met opvolger van Mulder: 'De gesprekken lopen'

Heerenveen 'serieus' bezig met opvolger van Mulder: 'De gesprekken lopen'

Gepubliceerd: zondag 4 juni 2017 om 14:38zo 04-06-2017 om 14:38

SC Heerenveen is 'serieus' bezig met de komst van een nieuwe keeper. De club voert momenteel ook gesprekken met één of meerdere kandidaten. Directeur Luuc Eisenga laat dat weten. 

Erwin Mulder heeft zijn laatste duel voor Heerenveen reeds gespeeld. De aanvoerder gaf eerder dit jaar aan dat hij zijn aflopende contract niet verlengt, omdat hij aast op een buitenlands avontuur. 'Erwin was hier gisteren nog even om iedereen de hand te schudden. Erwin kijkt uit naar een nieuwe club', aldus Eisenga bij een Q&A op de Facebook-pagina van de Friese club. 

'We hebben hem een goede aanbieding gedaan en hebben hier ook goed over gesproken. Maar hij heeft aangegeven dat hij nog een keer een nieuwe uitdaging aan wilde gaan. Bij een andere club en eventueel ook in het buitenland. En dan moet je elkaar ook laten.'

Nu is de vraag wie er komend seizoen onder de lat staat in het Abe Lenstra Stadion. 'We kijken serieus naar keepers. Daar lopen de gesprekken. Het zijn jongens die bij ons moeten passen en het moet te betalen zijn. Zodra er dingen rond zijn melden wij ons met nieuws', aldus Eisenga. Kostas Lamprou (Willem II), Benjamin van Leer (Roda JC) en Matz Sels (Newcastle United) zouden in beeld zijn. 

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws