'Nederlandse Lazio-deal stapje dichterbij: 21 miljoen euro plus bonussen'

'Nederlandse Lazio-deal stapje dichterbij: 21 miljoen euro plus bonussen'

04-06-2017 15:18
12

De kans dat Davy Klaassen, Marten de Roon of Jordy Clasie komend seizoen onder contract staat bij SS Lazio, is weer iets groter geworden. De Romeinse subtopper moet namelijk definitief op zoek naar een opvolger voor Lucas Biglia. De Argentijnse captain verkast voor 21 miljoen euro naar AC Milan. 

Dat meldt Il Messaggero zondag. Het contract van de 31-jarige Biglia loopt over één jaar af. Lazio is daardoor gedwongen om de controleur deze zomer te slijten. AC Milan werd al geruime tijd gelinkt aan de oud-speler van onder meer Anderlecht.

Nu is er dus een akkoord bereikt over een transfer. Milan maakt 21 miljoen euro over naar Rome. In de komende jaren kan Lazio nog een aantal bonussen tegemoet zien, oplopend tot maximaal vier miljoen euro. Milan verzekerde zich afgelopen week ook al van de diensten van Franck Kessie (Atalanta Bergamo) en Matteo Musacchio (Villarreal). 

In de zoektocht naar een opvolger van Biglia denkt Lazio opvallend genoeg aan drie Nederlanders. Zowel Klaassen (Ajax), De Roon (Middlesbrough) als Clasie (Southampton) is volgens Italiaanse media in beeld bij I Biancocelesti