'Internazionale snuffelt rond bij Feyenoord én Ajax: twee verdedigers in beeld'

'Internazionale snuffelt rond bij Feyenoord én Ajax: twee verdedigers in beeld'

06-06-2017 08:06
42

Rick Karsdorp en Kenny Tete hebben zich in de kijker gespeeld bij Internazionale. De Serie A-grootmacht wil in de zomer een nieuwe rechtsback aantrekken en de vleugelverdedigers van Feyenoord en Ajax zijn beiden een optie. Dat meldt Sky Italia dinsdag. 

Eerder dit jaar zette Karsdorp in Rotterdam-Zuid zijn handtekening onder een nieuw, meerjarig contract. De Oranje-back ligt tot medio 2021 vast bij landskampioen Feyenoord. Of dat ook betekent dat een transfer in de zomer uitgesloten is, moet nu gaan blijken. Inter werd de afgelopen maanden vaker aan Karsdorp gelinkt. 

De topclub uit Milaan snuffelt ook rond in Amsterdam, zo blijkt. Ajax-bankzitter Tete is eveneens in beeld bij Inter. Afgelopen seizoen raakte Tete zijn basisplaats kwijt aan concurrent Joël Veltman. Zondagavond stond de back wél in de basis bij Oranje, dat met 5-0 won van Ivoorkust. 

Inter zal eerst een aantal spelers moeten verkopen voordat het zelf in actie kan komen, weet Sky Italia. Ivan Perisic lijkt voor tientallen miljoenen naar Manchester United te verkassen. Ook landgenoot Marcelo Brozovic en controleur Ever Banega worden mogelijk verkocht.