'Feyenoord- en PSV-target John (25) wil water bij de wijn doen'

'Feyenoord- en PSV-target John (25) wil water bij de wijn doen'

10-06-2017 22:48
56

Zowel Feyenoord als PSV heeft bij Benfica geïnformeerd naar de beschikbaarheid van Ola John. De 25-jarige vleugelaanvaller bevindt zich in Portugal in een uitzichtloze situatie. FOX Sports heeft begrepen dat John wel oren heeft naar een terugkeer in de Eredivisie. 

Benfica betaalde in 2012 miljoenen euro's voor toenmalig FC Twente-aanvaller John. Zijn avontuur in Portugal is uitgelopen op een mislukking. Benfica verhuurde John aan Wolverhampton Wanderers, Reading en Deportivo La Coruña. Namens de Spaanse club speelde de eenmalig Oranje-international afgelopen maanden elf officiële duels.

Nu wil Benfica graag definitief van John af, weet FOX Sports. De gevraagde transfersom zou in principe geen probleem moeten zijn voor topclubs uit de Eredivisie, meldt de zender. Datzelfde geldt voor het salaris van John. De buitenspeler is namelijk bereid om water bij de wijn te doen. 

Feyenoord noch PSV wil reageren op de geruchten rond John. Marca berichtte eerder op de dag ook al over de belangstelling vanuit Rotterdam-Zuid. PSV is in het verleden al vaker gelinkt aan John. Afgelopen januari lieten de Eindhovenaren Florian Jozefzoon en Luciano Narsingh vertrekken. Er werden geen nieuwe vleugelaanvallers aangetrokken.