Update: Zaakwaarnemer bevestigt interesse in ADO-routinier: 'Eerdaags daar heen'

Update: Zaakwaarnemer bevestigt interesse in ADO-routinier: 'Eerdaags daar heen'

12-06-2017 15:21
7

Dion Malone lijkt komend seizoen in de Israëlische competitie te spelen. Volgens lokale media is de 28-jarige speler van ADO Den Haag in onderhandeling met Ironi Kiryat Shmona. De gesprekken zouden zich zelfs in een vergevorderd stadium bevinden. 

ADO-trainer Fons Groenendijk sprak onlangs de hoop uit dat Malone langer bij de club blijft. Afgelopen april legde de Haagse formatie Malone (28) een nieuw, driejarig contract voor. Tot op heden heeft de routinier nog geen handtekening gezet onder verbintenis. Hij kan nu dus transfervrij verkassen. 

Wedden

Meer odds

Malone kan zowel in de defensie als op het middenveld uit de voeten. ADO nam hem in 2012 over van Almere City. Sindsdien speelde hij 135 officiële duels namens de club. Daarin scoorde hij vijf keer. 

Ironi Kiryat Shmona eindigde afgelopen seizoen op de elfde plaats in de Israëlische competitie. Bij de club zou Malone collega worden van Nigel Hasselbaink. Hij signeerde onlangs een driejarige deal bij Ironi Kiryat Shmona. 

Update 12-6, 15.21 uur: Dion Malone mag zich inderdaad in Israëlische belangstelling verheugen. "We gaan eerdaags daarheen om te kijken, maar er is meer interesse. Ook ADO is een optie", meldt de zaakwaarnemer van de 28-jarige verdediger annex middenvelder aan Omroep West.