'NEC casht voor Grot, kan gewilde Dumic slijten en presenteert nieuwe TD snel'

'NEC casht voor Grot, kan gewilde Dumic slijten en presenteert nieuwe TD snel'

11-06-2017 23:45
8

NEC-spelers Dario Dumic en Jay-Roy Grot staan in de belangstelling van buitenlandse clubs. De Gelderlander meldt dat zondag. Afgelopen maand werd al bekend dat Fiorentina miljoenen wil betalen voor Grot. Dumic zou op het verlanglijstje van AZ, Derby County en RC Genk prijken. 

De negentienjarige Grot maakte afgelopen seizoen vijf doelpunten in twintig Eredivisie-duels namens het gedegradeerde NEC. Fiorentia heeft zo'n twee miljoen euro klaarliggen voor de aanvaller. Een directe overstap naar Florence is niet aan de orde. Het is de bedoeling dat Grot zich komend jaar verder ontwikkelt in Nijmegen. 

Dumic lijkt zijn laatste wedstrijd voor de degradant sowieso te hebben gespeeld. De international van Bosnië kan rekenen op belangstelling uit binnen- en buitenland

De Gelderlander meldt dat NEC op korte termijn een nieuwe technisch directeur hoopt aan te stellen. Edwin de Kruijff maakte in mei bekend dat hij vertrekt na de degradatie naar de Jupiler League. De nieuwe TD heeft een hoop werk te verrichten. De selectie van NEC gaat op de schop en bovendien moet er ook nog een nieuwe trainer worden gevonden. 

Lees ook: 'Ajax, FC Utrecht en buitenlandse clubs willen Kadioglu inlijven'