'Inter informeert bij Ajax: Amsterdammers bepalen vraagprijs op vijftig miljoen'

'Inter informeert bij Ajax: Amsterdammers bepalen vraagprijs op vijftig miljoen'

12-06-2017 08:55
167

Internazionale heeft geïnformeerd naar Davinson Sánchez, maar is geschrokken van wat de verdediger van Ajax moet kosten. De directie van de Amsterdammers heeft de vraagprijs bepaald op vijftig miljoen euro.

Dat meldt het Italiaanse Corriere dello Sport. Inter is bijzonder gecharmeerd van Sánchez, maar heeft tegelijkertijd grote concurrentie van FC Barcelona. De Catalanen hebben de Colombiaanse mandekker al langer op de korrel, maar het is de vraag of de Spanjaarden vijftig miljoen euro op tafel willen leggen voor Sanchez. De verdediger werd vorige zomer voor vijf miljoen euro overgenomen van Atlético Nacional. De Amsterdammers willen alleen overgaan tot verkoop, als Sánchez het tienvoudige op gaat leveren.

Mocht het Ajax lukken om SÁnchez voor het bedrag van vijftig miljoen euro te slijten, dan zorgt de Colombiaan voor de duurste uitgaande Nederlandse transfer ooit. Het record staat nu nog op naam van Memphis Depay. De aanvaller van Olympique Lyon verruilde PSV in 2015 voor ruim dertig miljoen euro voor Manchester United.