Dit was de ochtend: 'Vijftig miljoen voor Sánchez', stevige kritiek op Memphis

Dit was de ochtend: 'Vijftig miljoen voor Sánchez', stevige kritiek op Memphis

12-06-2017 12:00
19

In de rubriek 'Dit was de ochtend' vat VoetbalPrimeur elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot de middag samen. Je ziet zo snel welke verhalen er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

'Gewenste buitenspelers kosten Feyenoord miljoenen'
Feyenoord wil graag Ola John en Jean-Paul Boëtius aan de selectie toevoegen, maar zal diep in de buidel moeten tasten voor de buitenspelers. Hun huidige clubs, Benfica en FC Basel, willen een miljoenenbedrag ontvangen voor de bankzitters. (De Telegraaf)

'Plan voor Klaassen-vertrek ligt al klaar'
Wanneer Ajax-middenvelder Davy Klaassen daadwerkelijk voor tientallen miljoenen naar Engeland vertrekt, wil men dit intern opvangen. Daarnaast zijn de Amsterdammers op zoek naar een tweede doelman, een linksback en een of meerdere buitenspelers. (De Telegraaf)

'Ajax wil vijftig miljoen voor Sánchez'
Davinson Sánchez staat in de nadrukkelijke belangstelling van Internazionale. Ajax heeft de vraagprijs voor de Colombiaanse verdediger, die ook gevolgd wordt door FC Barcelona, echter vastgesteld op liefst vijftig miljoen euro. (Corriere dello Sport)

'Napoli hengelt naar Zoet'
Ook PSV-doelman Jeroen Zoet mag zich verheugen over interesse vanuit Italië. Napoli heeft al contact gehad met de zaakwaarnemer van Zoet, die PSV meerdere miljoenen op moet leveren. (Eindhovens Dagblad)

Van Hanegem haalt uit naar Memphis
Willem van Hanegem heeft zich geërgerd aan de houding en aan het spel van Memphis Depay tijdens de voorbije interlandperiode. 'Depay is de volgende speler waar ik zwaar teleurgesteld in was. Al die trainers stoppen maar al hun energie in Depay, maar de speler geeft ze maar zelden iets tastbaars terug', aldus De Kromme. (Algemeen Dagblad)