Hahn tekent: 'Bij Feyenoord in de top gewerkt en heeft doorgroeimogelijkheden'

Hahn tekent: 'Bij Feyenoord in de top gewerkt en heeft doorgroeimogelijkheden'

12-06-2017 14:32
45

SC Heerenveen heeft zich officieel versterkt met Warner Hahn. De 24-jarige doelman komt over van Feyenoord en zet zijn handtekening onder een contract voor drie seizoenen in het Abe Lenstra Stadion.

"We zijn zeer zorgvuldig te werk gegaan tijdens onze zoektocht naar een nieuwe doelman", reageert technisch manager Gerry Hamstra op de clubsite. "Warner is een keeper met een goede persoonlijkheid die uitstekend in ons profiel past. Hij is een doelman van midden twintig met doorgroeimogelijkheden. Bij Feyenoord heeft Warner in de top gewerkt en tijdens de verhuurperiodes aan PEC Zwolle en Excelsior heeft hij zich uitstekend ontwikkeld."

Met Hahn komt de zoektocht naar een opvolger van Erwin Mulder ten einde. "Ik kijk enorm uit naar deze nieuwe uitdaging", stelt Hahn, die bij Feyenoord in een uitzichtloze situatie zat door de concurrentie van Brad Jones en Kenneth Vermeer. Hij stond in de belangstelling van meerdere clubs, maar koos bewust voor Heerenveen. "Het voelde gelijk goed. Heerenveen is een mooie club uit de subtop van de Eredivisie."

Hahn denkt bovendien dat hij met zijn manier van spelen goed in Friesland past. "Ik ben een keeper die het van achteruit goed probeert neer te zetten en graag mee wil voetballen. Daarnaast wil ik er altijd voor zorgen dat iedereen passie en strijd toont. Wanneer we dat doen, dan kunnen we er een heel mooi seizoen van maken."