Update: Griezmann verlengt: Dat maakt hem anders dan andere wereldsterren

Update: Griezmann verlengt: "Dat maakt hem anders dan andere wereldsterren"

13-06-2017 13:05
21

Het heeft er alle schijn van dat Antoine Griezmann definitief bij Atlético Madrid blijft. De Franse vedette werd lange tijd in verband gebracht met een transfer, maar Griezmann gaat volgens voorzitter Enrique Cerezo zijn contract in de Spaanse hoofdstad verlengen.

Griezmann tekent binnenkort bij tot medio 2022, vertelde Cerezo aan het Spaanse radiostation Cadena Ser. De 26-jarige Fransman, bezig aan zijn derde seizoen bij Los Rojiblancos, werd vrijwel het hele seizoen gelinkt aan een overstap naar Manchester United, maar lijkt nu zijn belofte om toch in Madrid te blijven officieel te gaan bekrachtigen.

Volgens verschillende Spaanse media moet Atlético diep in de buidel tasten om zijn sterspeler te behouden. Voorzitter Cerezo wilde echter niet bevestigen dat Griezmann de met afstand best betaalde speler van de club wordt. "Geld is een privézaak. We hebben met elkaar afgesproken dat we daar niets over gaan zeggen."

Update 13.05: Atlético Madrid heeft dinsdagmiddag bekendgemaakt dat het contract van Antoine Griezmann tot medio 2022 is verlengd. De Fransman blijft zijn club dus trouw ondanks de vele geruchten over een transfer naar manchester United. "Dit is goed nieuws, want Antoine is een van de beste spelers ter wereld en is iemand die bereid is offers te brengen voor het team als dat nodig is. Dat maakt hem anders dan andere grote wereldsterren", aldus technisch directeur José Luis Caminero. De vastgestelde transfersom van honderd miljoen euro blijft ook in het nieuwe contract staan.