Telefoon in huize Costa staat roodgloeiend: spits wordt overladen met aanbiedingen

Telefoon in huize Costa staat roodgloeiend: spits wordt overladen met aanbiedingen

13-06-2017 19:44
5

Diego Costa heeft over belangstelling niet te klagen. De spits van Chelsea mag vertrekken, zo kreeg hij per sms te horen van trainer Antonio Conte. De flirt met Atlético Madrid is in ieder geval hevig.

Broer Jaïr Costa laat dinsdag in Braziliaanse media weten dat Diego volop in de belangstelling staat. "Diego krijgt, gelukkig genoeg, ontzettend veel aanbiedingen", aldus zijn broer tegen Yahoo Esportes. "Ik kan niet zeggen hoeveel het er zijn, maar ze zijn er."

De kans dat de 28-jarige spits de overstap naar de Chinese Super League maakt, is klein. "Dat is niet erg aannemelijk. Er staat een WK voor de deur en daar wil Diego Costa heel graag bij zijn", vervolgt broer Jaïr, die ook gevraagd werd naar het gerucht over Palmeiras. "Heel veel vrienden hebben me de laatste uren gebeld om te vragen of het klopt, maar Diego heeft daar nog niet op gereageerd."

De kans is het grootst dat Costa deze zomer bij Atlético Madrid terugkeert. Dan moet er echter wel een oplossing gevonden worden voor de eerste seizoenshelft omdat Atlético tot 1 januari geen spelers mag opstellen die deze zomer gekocht worden. "Zijn binding met Atlético is enorm, maar er is nog niets bepaald", besluit Jaïr Costa.