Prachtig moment voor Armenteros: spits scoort bij debuut voor Zweden

13-06-2017 21:41
13

In de jacht op een nieuwe club heeft Samuel Armenteros zijn visitekaartje afgegeven. De aanvaller scoorde dinsdagavond tijdens zijn debuut voor Zweden. De oefeninterland tegen Noorwegen eindigde in 1-1.

Armenteros kwam na 68 minuten het veld in als vervanger van John Guidetti. Op dat moment stond het 1-0 voor de thuisploeg. Uit een hoekschop maakte de Heracles-spits tien minuten voor tijd de 1-1. Het zal niet de mooiste goal zijn geweest in de loopbaan van de Zweed, maar geen haan die daar naar kraait.

Voor Armenteros komt de goal op een goed moment. De verwachting is dat hij na een geweldig seizoen bij Heracles Almelo een transfer maakt. Dat hij in Almelo nog een doorlopende verbintenis heeft (tot 2018, red.), speelt daar geen rol in. Trainer John Stegeman toonde zich eerder deze week begripvol over een mogelijk vertrek van Armenteros, die negentien keer scoorde in de Eredivisie.