ADO-directeur: 'Altijd geluisterd, hun plotselinge vertrek verrast me daarom'

ADO-directeur: 'Altijd geluisterd, hun plotselinge vertrek verrast me daarom'

14-06-2017 16:31
21

ADO Den Haag betreurt en is verrast door het vertrek van Martin Jol en Wim Deetman. Dat laat algemeen directeur Mattijs Manders weten op de clubsite. Jol en Deetman stapten woensdag per direct uit de raad van commissarissen.

De twee kiezen eieren voor hun geld, omdat ze niet betrokken zijn bij belangrijke besluiten. "Wij betreuren het vertrek van Wim Deetman en Martin Jol zeer. Het afgelopen jaar is er intensief samengewerkt en altijd met als doel de belangen van ADO Den Haag op korte en lange termijn te dienen", stelt Manders.

"Dat was niet altijd makkelijk maar daarbij is altijd goed geluisterd naar de inbreng van alle commissarissen en is daar in de meeste gevallen ook heel concreet naar gehandeld", vervolgt Manders. "Hun plotselinge vertrek op dit moment verrast me daarom. Desondanks wil ik Deetman en Jol danken voor de samenwerking en hun inspanningen en tomeloze energie. Zonder hun betrokkenheid en inzet waren we niet zo ver gekomen."

ADO benadrukt dat weliswaar niet alle problemen zijn opgelost, maar dat er wel een concreet beleidsplan en een degelijke begroting voor het komende seizoen liggen. Door de 'weer intensieve en constructieve betrokkenheid' van aandeelhouder UVS kan aan alle verplichtingen worden voldaan, aldus de Haagse eredivisionist.