Barcelona is overtuigd, maakt miljoenen over en legt Braziliaan vast

Barcelona is overtuigd, maakt miljoenen over en legt Braziliaan vast

14-06-2017 23:46
8

Marlon Santos maakt definitief de overstap naar FC Barcelona. De Braziliaanse verdediger werd afgelopen zomer op huurbasis overgenomen van Fluminense. Bij Barça B liet Marlon (21) een uitstekende indruk achter op de technische staf. 

De stopper deed drie keer mee in het eerste elftal van de topclub. In de Champions League kreeg hij speelminuten tegen Celtic. Omdat Gérard Pique tijdens de laatste twee competitieduels van het seizoen ontbrak, maakte Marlon toen ook zijn opwachting in de Primera Division. 

Wedden

Meer odds

Barcelona en Fluminense spraken in juni 2016 af dat Marlon definitief kon worden ingelijfd voor zes miljoen euro. Er is nu wat onduidelijkheid over de exacte transfersom. Zo meldt AS dat Barça eerder dit jaar al anderhalf miljoen heeft overgemaakt naar Brazilië. De clausule zou vervallen zijn. Via de officiële kanalen doet Barcelona geen uitspraken over de transfersom. 

Wat sowieso vaststaat, is dat Marlon een driejarige verbintenis heeft gesigneerd in Camp Nou. Komend seizoen maakt hij waarschijnlijk definitief onderdeel uit van de eerste selectie.