Update: 'Interesse Fiorentina in Eredivisie-smaakmaker nog niet concreet'

Update: 'Interesse Fiorentina in Eredivisie-smaakmaker nog niet concreet'

16-06-2017 18:51
15

Sam Larsson staat in de belangstelling van Fiorentina. Dat meldt Gianluca Di Marzio donderdag in Italië. De buitenspeler van sc Heerenveen past in het profiel van het type speler wat de Italiaanse club zoekt.

Bij Heerenveen houdt men deze zomerstop rekening met een vertrek van Larsson. De Zweed heeft de ambitie om naar een nieuwe club te verhuizen, maar heeft tot nu toe niet zijn ideale volgende bestemming gevonden. Heerenveen is ondertussen wel op zoek naar een nieuwe buitenspeler om het waarschijnlijke vertrek van Larsson op te vangen.

Het is onduidelijk of er al gesprekken hebben plaatsgevonden tussen Fiorentina, Heerenveen en Larsson, of dat het tot nu toe alleen bij interesse is gebleven. De Zweedse aanvaller was afgelopen seizoen goed voor zes goals en negen assists in de Eredivisie. Fiorentina eindigde vorig seizoen op de achtste plaats in de Serie A.

Update 16 juni, 18.51 uur: Volgens Voetbal International, die de Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio noemt als bron, is de interesse van Fiorentina in Sam Larsson nog niet concreet. De Italiaanse club werd donderdag serieus gelinkt aan de Zweedse smaakmaker van sc Heerenveen, maar heeft zich dus nog niet gemeld.