Update: 'Eredivisie-transfer Boere moet snel rond zijn: eerste bod neergelegd'

Update: 'Eredivisie-transfer Boere moet snel rond zijn: eerste bod neergelegd'

16-06-2017 12:52
39

FC Twente is met FC Oss in onderhandeling over een transfer van Tom Boere. Oss-directeur Peter Bijvelds meldt dat de Tukkers concreet zijn voor de 24-jarige spits. Een akkoord tussen de partijen ligt er nog niet.

Dat weet het Brabants Dagblad. Volgens Bijvelds heeft Twente toestemming gevraagd aan de Jupiler League-club om te onderhandelen met Boere, die het afgelopen seizoen 33 keer trefzeker was. Het contract van de 24-jarige spits loopt nog tot juli 2018. Twente en Boere hebben al een keer met elkaar om de tafel gezeten. Over de afkoopsom is Twente met Oss in gesprek.

Naar verluidt heeft Boere naast Twente meerdere opties. Zo zou de spits op de radar staan van meerdere clubs uit de Eredivisie. Ook een club uit de Serie A heeft Boere in het vizier. Dat hij volgend seizoen nog speler is van FC Oss, lijkt uitgesloten.

Update 16.6 12.50: Volgens Voetbal International wil Twente de deal met Boere binnen een week rond hebben. De Tukkers hebben een eerste bod neergelegd bij Oss. Als de Jupiler League-club dat accepteert, wil Twente snel handelen en alles binnen een week afronden.