Update: 'PSV-akkoord is over 60 procent van de transferrechten van Lozano'

Update: 'PSV-akkoord is over 60 procent van de transferrechten van Lozano'

16-06-2017 00:27
131

Technisch directeur van Pachuca Marco Garcés onthult donderdag dat het bod op Hirving Lozano direct van PSV komt. Dat lijkt erop te duiden dat er geen betrokkenheid van Manchester City is in de aanstaande deal van de Mexicaan.

In Mexico en Spanje zijn alle media het erover eens dat de 21-jarige aanvaller heel snel zijn handtekening zet onder een contract bij PSV. AS Mexico meldt dat de voorcontracten al getekend zijn. Het enige wat nog onderbreekt zijn de handtekeningen. Na de Confederations Cup in Rusland zal de deal officieel gemaakt worden.

Wedden

Meer odds

De voorzitter van Pachuca, Jesus Martinez, bevestigt donderdagavond laat (Nederlandse tijd) dat er een mondelinge overeenkomst is over de transfer van Chucky. Opvallend is dus de ontboezeming van technisch directeur Garcés, die aan Jugando Claro laat weten: "Het bod op Lozano komt direct van PSV." De vraagprijs van Pachuca voor Lozano lag lang op twintig miljoen euro, een bedrag dat de Eindhovenaren niet zelf leken op te kunnen hoesten.

Update 00.25: FOX Sports weet in Mexico te melden dat het akkoord van PSV met Pachuca gaat over zestig procent van de transferrechten van Lozano. De overige veertig procent blijft dan in handen van Pachuca. Ook FOX meldt daar overigens bij dat er al een definitief akkoord is bereikt en dat Lozano naar Eindhoven verkast.