Brands: 'Daar schreven Mexicaanse media niets over, en hij is juist vertrokken'

Brands: 'Daar schreven Mexicaanse media niets over, en hij is juist vertrokken'

16-06-2017 15:20
51

Marcel Brands wil bevestigen noch ontkennen dat Hirving Lozano komend seizoen voor PSV speelt. De Mexicaanse kranten en websites staan deze dagen vol van de volgens hen zekere deal van de Eindhovenaren.

Brands kiest ervoor om niet inhoudelijk in te gaan op de serieuze berichtenstroom over Lozano. Ook op een mogelijk vertrek van Andrés Guardado naar de Major League Soccer reageert de technisch manager niet. "Waar de Mexicaanse media vooraf niets over schreven, was de transfer van Héctor Moreno naar AS Roma. En hij is juist bij ons vertrokken", wil Brands alleen kwijt aan de NOS.

Volgens Mexicaanse media is er al een akkoord tussen PSV en Pachuca over de transfer van Lozano. Het zou gaan om een deel van de transferrechten, variërend tussen zestig en tachtig procent voor de Eindhovenaren. Bij Pachuca, de club van Lozano, bevestigen de beleidsbepalers dat er een mondeling akkoord ligt. Volgens technisch directeur Marco Garcés komt het bod direct van PSV, wat erop lijkt te duiden dat Manchester City geen rol speelt in de deal.