'United wil 60 miljoen betalen en salaris van Spurs-ster verdubbelen'

'United wil 60 miljoen betalen en salaris van Spurs-ster verdubbelen'

16-06-2017 21:50
22

Na het afronden van de transfer van Victor Lindelöf gaat Manchester United nu vól voor de komst van Eric Dier. Dat meldt The Daily Telegraph vrijdag. De verdediger van Tottenham Hotspur kost een kleine zestig miljoen euro, voorspelt de krant. 

De 23-jarige Dier speelt sinds de zomer van 2014 voor Spurs. De international van Engeland kan uit de voeten in de verdediging én op het middenveld. United-manager José Mourinho ziet Dier als een welkome versterking voor komend seizoen. De Europa League-winnaar wil met een aantal gerichte aankopen nu écht gaan meedoen om de landstitel. 

Dier ligt in Noord-Londen vast tot medio 2021. Bij Tottenham verdient hij ongeveer 85.000 euro per week, terwijl United hem het dubbele kan voorschotelen. The Telegraph voorspelt moeizame onderhandelingen tussen Spurs en The Red Devils. Tottenham-preses Daniel Levy voert alle gesprekken en hij heeft sinds de transfers van Michael Carrick en Dimitar Berbatov naar Old Trafford een zéér moeizame relatie met zijn collega's uit Manchester.