PSV-vertrek komt steeds dichterbij: 'Voor het laatst gesproken in april'

PSV-vertrek komt steeds dichterbij: 'Voor het laatst gesproken in april'

17-06-2017 07:21
28

PSV heeft nog niet met Los Angeles gesproken over een transfer van Andrés Guardado. De Mexicaanse routinier werd vrijdag veelvuldig gelinkt aan de club uit de Major League Soccer. Er zou al een akkoord zijn, maar dat is volgens PSV niet zo.

"Wij hebben niets vernomen van Los Angeles", verklaart technisch manager Marcel Brands in gesprek met het Eindhovens Dagblad. "Wel horen we uit het circuit de geluiden. De zaakwaarnemer van Andrés hebben we voor het laatst in april in Eindhoven gesproken, dus ook van hem heb ik niets gehoord over een akkoord."

Los Angeles is een nieuwe Amerikaanse club die een aantal topspelers uit Europa wil lokken. Guardado kan bij de club dan ook een veelvoud verdienen van het salaris dat hij jaarlijks bij PSV opstrijkt. De Mexicaanse middenvelder verdient in Eindhoven volgens het ED bijna 1,4 miljoen euro.

Een transfer naar Amerika zou voor Guardado een droom zijn die uitkomt. De linkspoot heeft er nooit een geheim van gemaakt graag een keer naar de MLS te willen verkassen. Eerder was ook Atlanta in de markt voor Guardado.