'Het voelt hartstikke goed dat Ajax een prima transfersom voor me ontvangt'

'Het voelt hartstikke goed dat Ajax een prima transfersom voor me ontvangt'

17-06-2017 09:31
35

Davy Klaassen is blij dat Ajax garen spint bij zijn transfer naar Everton. De Amsterdammers ontvangen iets minder dan dertig miljoen euro voor de Oranje-international.

"Na het gesprek met Ronald Koeman, waarin hij mij zijn plannen ontvouwde en het toekomstbeeld van de club schetste, wist ik zeker dat ik daar naartoe wilde", zegt de dolblije ex-Ajacied in gesprek met De Telegraaf. "Het voelt gewoon hartstikke goed om een Everton-speler te zijn, in een geweldige competitie als de Premier League te mogen spelen en dat Ajax een prima transfersom voor me ontvangt."

Klaassen kan niet wachten om zijn eerste wedstrijd voor The Toffees te spelen. Met pijn in het hart neemt hij afscheid van Ajax. "Ik ben een echte Ajax-jongen, dus dan voelt het best wel raar om weg te gaan. Maar ik denk dat dit het juiste moment is. Ik ben drie keer kampioen geworden, heb zes fantastische jaren bij het eerste achter de rug en mocht de Europa League-finale spelen. Dat fantastische gevoel bij Ajax pakt niemand me meer af."