United-terugkeer niet uitgesloten: 'Ronaldo vertraagde zijn transfer met een jaar'

United-terugkeer niet uitgesloten: 'Ronaldo vertraagde zijn transfer met een jaar'

17-06-2017 17:06
22

Ramón Calderón denkt dat het een hele kluif wordt voor Real Madrid om Cristiano Ronaldo te overtuigen om toch te blijven. De voormalig voorzitter van Los Blancos is er echter niet zeker van dat de Portugees daadwerkelijk wil vertrekken.

"Misschien is hij gewoon van slag", zegt Calderón tegen de BBC. "Misschien heeft hij het gezegd in een opwelling, omdat hij heel erg boos is. Dat weten we nog niet. Maar als hij vastbesloten is, is hij nog moeilijk van gedachten te veranderen. Hij is heel resoluut en duidelijk in wat hij wil."

Wedden

Meer odds

Als Ronaldo de deur bij Real achter zich dichttrekt, lijkt Manchester United een van de mogelijke bestemmingen. Calderón, tussen 2006 en 2009 preses in het Estadio Santiago Bernabéu, denkt niet dat de moeizame relatie met José Mourinho een terugkeer in de weg staat. "De relatie in Madrid was niet heel goed, maar dat betekent niet dat hij niet wil terugkeren bij Manchester."

"Hij is die club heel dankbaar voor wat daar is gebeurd", vervolgt Caldéron. "Hij vertraagde zijn transfer naar Madrid met een jaar, omdat Sir Alex Ferguson als een vader voor hem was. Hij hield van de club, de fans en de stad. Ik sluit een terugkeer niet uit."