Milan-legende hekelt Donnarumma: 'Verbijsterd door gebrek aan dankbaarheid'

Milan-legende hekelt Donnarumma: 'Verbijsterd door gebrek aan dankbaarheid'

17-06-2017 17:40
36

AC Milan-legende Arrigo Sacchi heeft hard uitgehaald naar Gianluigi Donnarumma, die zijn contract in het San Siro niet wil verlengen. De voormalig trainer denkt dat de jonge doelman eenzelfde lot kan wachten als Kaka en Andriy Shevchenko.

'Ik had respect voor Donnarumma als een jongen en als een speler, maar ik ben verbijsterd door het gebrek aan dankbaarheid richting Milan', schrijft Sacchi in La Gazzetta dello Sport. 'Deze beslissing laat mij niet alleen aan zijn persoonlijke integriteit twijfelen, maar ook aan wat er in zijn verdere carrière gaat gebeuren.'

Wedden

Meer odds

'Ik wil hem herinneren aan alle anderen die geld prefereerden boven alles, zoals Kaka en Shevchenko bijvoorbeeld', vervolgt Sacchi, eind jaren tachtig en begin jaren negentig zeer succesvol met de Rossoneri. 'Zij verlieten Milan voor Real Madrid en Chelsea, maar kregen daar grote spijt van.' Het zou zaakwaarnemer Mino Raiola zijn geweest die de stekker uit de onderhandelingen trok.

Donnarumma wordt in verband gebracht met een transfer naar Real Madrid. Ook Juventus heeft evenwel interesse in het achttienjarige toptalent.