'Everton schakelt door en brengt bod van 34 miljoen uit op Klaassen-concurrent'

'Everton schakelt door en brengt bod van 34 miljoen uit op Klaassen-concurrent'

18-06-2017 07:24
25

Ronald Koeman leunt niet achterover nu hij Davy Klaassen en Jordan Pickford binnen heeft en ook Sandro Ramirez op het punt staat om over te stappen naar Everton. The Toffees schakelen door naar Gylfi Sigurdsson en Michael Keane.

Dat meldt boulevardkrant The Daily Mail. Everton wil een nieuw bod van ruim 34 miljoen euro uitbrengen op Sigurdsson, die nog een contract tot medio 2020 heeft. Koeman wil de 27-jarige aanvallende middenvelder uit IJsland maar wat graag aan zijn selectie toevoegen, maar heeft wel concurrentie van Leicester City.

Daarnaast wil Everton progressie boeken in de strijd om de handtekening van Keane. De 24-jarige verdediger heeft een sterk jaar achter de rug bij Burnley en kan op belangstelling rekenen van diverse Engelse topclubs. Hij beseft evenwel dat zijn speelkansen op Goodison Park het grootst zijn.

Koeman verwelkomde al Klaassen en doelman Pickford voor een totaal bedrag van 55 miljoen euro, exclusief bonussen. Daarnaast wordt Sandro binnen 48 uur gecontracteerd. De Spaanse aanvaller kost zes miljoen.