'Arsenal verkoopt ontevreden Giroud mogelijk aan Londense buurman'

'Arsenal verkoopt ontevreden Giroud mogelijk aan Londense buurman'

18-06-2017 12:40
3

Alexandre Lacazette wordt momenteel serieus in verband gebracht met een transfer naar Arsenal. De komst van de Franse spits kan wel eens gevolgen hebben voor de toekomst van Olivier Giroud, die op de verlanglijst staat van West Ham United.

Volgens het doorgaans betrouwbare Sky Sports is Giroud een van de aanvallende spelers die West Ham deze zomer graag wil inlijven. Onder meer Kelechi Iheanacho (Manchester City), Michy Batshuayi (Chelsea) en Adama Traoré (Middlesbrough) zijn volgens de televisiezender drie andere doelwitten van de Londenaren. Giroud heeft een wisselvallig seizoen achter de rug bij Arsenal en startte in slechts elf Premier League-duels.

Hoewel hij in januari een nieuw contract ondertekende bij Arsenal liet Giroud onlangs weten dat hij niet zit te wachten op een reserverol. Een overgang naar West Ham zou uitkomst kunnen bieden voor de spits, die vorig seizoen twaalf competitiedoelpunten maakte. Ook een terugkeer naar Frankrijk behoort echter tot de mogelijkheden. In 2012 nam Arsenal Giroud over van Montpellier.