'Raiola kondigt persconferentie aan; nieuwe wending in Donnarumma-soap mogelijk'

'Raiola kondigt persconferentie aan; nieuwe wending in Donnarumma-soap mogelijk'

18-06-2017 13:25
19

Mino Raiola heeft voor zondagavond een persconferentie aangekondigd, meldt Milan News. De spelersmakelaar staat om 18.00 uur de media te woord. Vermoedelijk gaat het over de situatie tussen AC Milan en doelman Gianluigi Donnarumma.

Eerder deze week kwam Milan met de verklaring dat Donnarumma zijn contract niet gaat verlengen bij de club. De achttienjarige doelman heeft nog een verbintenis tot de zomer van 2018, maar is vooralsnog niet van plan om langer in Milaan te blijven. Raiola zou een flinke vinger in de pap hebben gehad tijdens de contractbesprekingen. Naar verluidt liepen de onderhandelingen niet stuk vanwege geld, maar vanwege aparte afspraken die Raiola in het nieuwe contract op wilde laten nemen.

Wedden

Meer odds

Na het nieuws dat Donnarumma niet wil verlengen bij Milan, was Raiola de kop van jut. Hem wordt verweten dat hij zijn cliënt bewust naar de uitgang van de club leidt, om op die manier een megatransfer af te dwingen. Later op de zondag komt de beroemde zaakwaarnemer met een persconferentie, waarin hij vermoedelijk tekst en uitleg gaat geven.