Bosz-vertrek kan goed uitpakken bij Ajax: 'Voor hem niet zo slecht'

Bosz-vertrek kan goed uitpakken bij Ajax: 'Voor hem niet zo slecht'

18-06-2017 14:28
39

Oud-Ajacied Mitchell Donald verwacht dat het vertrek van Peter Bosz naar Borussia Dortmund goed kan uitpakken voor Jaïro Riedewald. De verdediger van Ajax werd het afgelopen seizoen door de trainer gedegradeerd tot reserve.

"Voor hem is het misschien niet zo slecht dat Peter Bosz naar Borussia Dortmund is vertrokken, ook al heeft Bosz het wel heel goed gedaan met het team", zegt Donald tegen ELF Voetbal. "Ik blijf een Ajacied, maar vond het voor Kenneth Vermeer en Jan-Arie van der Heijden ook mooi dat zij nu kampioen zijn geworden. Wanneer ik terugkeer naar Nederland weet ik nog niet. Voorlopig vermaak ik me nog wel even in het buitenland denk ik. Waar dat wordt is afwachten."

Donald geeft aan dat hij een mooie tijd heeft gehad bij Ajax. De middenvelder van Rode Ster Belgrado speelde er tot 2011. "Zeker ook als ik nu kijk met wie ik heb gespeeld bij Ajax is dat toch wel speciaal geweest: Huntelaar, Stam, Sneijder, Davids, Suarez. Ik vond het mooi om te zien dat Ajax dit seizoen met zoveel jonge jongens zo ver kwam in Europa."